dilluns, 29 de maig del 2023

 

Presentació del nostre projecte

Hola famílies, el dijous passat vam presentar el nostre projecte sobre el regne animal a la classe de 2nB, ens va agradar molt presentar-ho i ens vam poder fer preguntes molt interessants.

AQUÍ US DEIXEM ALGUNES FOTOS:































dimecres, 24 de maig del 2023

PLANTES MÀGIQUES

Hola famílies ahir dimarts a la tarda vam fer una activitat de la programació estable de santa perpètua "Les plantes màgiques", on les vostres filles i fills van poder conèixer el conte de la sarai que ens va explicar la cristina i com hi ha algunes plantes remeieres que guareixen alguns malestars, ferides o altres símptomes.

La cristina ens va explicar que fa molt de temps hi havia unes persones que sabien de les plantes i no eren ni bruixes ni bruixots sinó que aquestes persones se les coneix com a trementinaires, sobretot eren dones originàries de zones de muntanya que es dedicaven a la recol·lecció d'herbes remeieres, olis essencials i a comercialitzar pels pobles propers.

vam poder olorar algunes plantes que sortien en el conte i després vam fer i participar en la elaboració d'una infusió de camamilla i tastar-la.

alguns i algunes els va agradar molt i van compartir les sensacions que els donava el seu gust i la seva olor. 

    Aquí us deixem algunes fotos





més fotos aquí















  

LECTURA AMB LES PADRINES I PADRINS

Ahir dimarts vam tornar a tenir una sessió amb les nostres padrines i padrins, on vam gaudir dels contes i de llegir plegats.



més fotos aquí




dimarts, 23 de maig del 2023

HORT POSEM CANYES

HOLA FAMILIES 

Les vostres filles i fills van anar l'altre dia a l'hort amb en Darko a continuar amb els aprenentatges i en aquesta ocasió a saber posar les canyes perquè les plantes puguin créixer i desenvolupar-se per poder recollir millor el seu fruit. 

Aquí us deixem algunes fotos i com sempre podeu clicar AQUÍ per veure'n totes Recordeu que aquestes fotos les fan elles mateixes. 









VISITEM CATALUNYA EN MINIATURA

Us ensenyem un petit recull de la nostra visita i les activitats que vam fer encara que la pluja ens va interrompre a l'últim moment, per impedir-nos realitzar el circuit, però agraïm als monitors l'atenció i els jocs que van proposar.





CLIQUEU A LA FOTO PER VEURE LA RESTA DE FOTOS 



Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...