dimecres, 17 de maig del 2023

ANEM A VISITAR LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ

cliqueu per veure més fotos

Ahir dimarts 16 de maig vam anar a la biblioteca amb la missió de trobar uns llibres, els encarregats de la biblioteca ens van ensenyar com funciona i que amb un carnet que ens fan en 2 minuts podem tenir accés a moltes coses, com ens hem de comportar en aquest espai, on les persones van a llegir, buscar informació i agafar prestat alguns articles com llibres, pel·lícules, revistes, contes i còmics.

Vam aprendre a saber identificar quins llibres són de coneixements i quins d'imaginació, que aquests últims porten un gomet així els podem identificar més ràpid. També ens van ensenyar a buscar a l'ordinador posant el títol del llibre i veure on el podem trobar en les estanteries i si no el trobem potser alguna persona l'ha agafat prestat.

Després d'aquesta activitat els infants van poder llegir una bona estona els llibres i contes que van voler i fins i tot els infants que tenen el carnet de la biblioteca van poder reservar algun llibre per anar-lo a buscar a la tarda.

A la sortida vam poder anar a visitar l'escultura en homenatge a l'artista Joan Miró, tot connectant amb el treball que estan fent amb l'Alba mestra d'art.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...