dissabte, 23 de març del 2024

TALLERS DE MARÇ



TALLER DE COEDUCACIÓ

Dintre de la nostra programació d'escola, és fonamental treballar la coeducació des d'una primerenca edat. Per aquest motiu, hem realitzat un taller en el qual una formadora ens ha explicat moltes coses i hem realitzat un catàleg de joguines per tothom.

ENTREVISTA A LA CAROLINA

El dimecres 6 de març per sumar-nos a la reivindicació dels drets de les dones i sensibilitzar l'alumnat potenciant la igualtat de gènere, a l'escola hem gaudit d'una jornada en què hem pogut dur a terme una entrevista a la nostra integradora social.

ESCAPE THE PLANET

El dimarts 12 de març els alumnes de 3r van gaudir amb una activitat que fusiona la diversió de jugar a un escape room amb enigmes, trencaclosques, missions..., i el treball curricular, a més han treballat el tema transversal de les emocions i la seva gestió.

TALLER D'INSTRUMENTS DEL MÓN

El divendres 15 de març els alumnes de 3r vam fer un taller d'instruments. Un músic professional, de la companyia Khan Cartrö, ens ha explicat de manera pedagògica els noms, orígens, característiques, sons, tècniques i estils emprats amb cada instrument. Una experiència musical fantàstica que ens ha permès gaudir plenament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...