dijous, 24 de novembre del 2022

RACONS DE MATEMÀTIQUES AMB LES FAMÍLIES

L'escola s'obre a les famílies, després d'uns anys no gaire bons, per compartir el que fem dins d'ella, tot l'equip docent creu convençudament que sou part important i que els infants necessiten aquesta relació, de compartir, d'ensenyar-vos amb la seva alegria allò que fan. 

Les sensacions han estat molt bones l'Eva i en Xavi estem molt satisfets i agraïts que hàgiu tingut la deferència de poder venir, tot i l'horari, i gaudir dels racons matemàtics amb les vostres filles i fills en aquestes dues sessions dels dies 16 i 23 de novembre.

                                                    Compartir amb els vostres fills/es i els seus companys/es diu molt i fa d'exemple per a tots.                                              

Les vostres filles/s comparteixen molts moments amb altres companyes/s i volen que sigueu part d'aquestes relacions.

Cada moment viscut pels vostres fills i filles en aquestes sessions els fa sentir-se molt especials i orgullosos.

Us esperem al segon trimestre per ensenyar-vos encara molt més dels aprenentatges que realitzen les vostres filles i fills.


Altres imatges clicant aquí 



 TALLER D'ESCACS A L'AULA


Ahir els infants van fer un petit taller d'escacs a càrrec de la Marina monitora d'extraescolars que es va oferir per venir a ensenyar i promocionar aquest joc d'estratègia i considerat a molts països com a esport.

Jugar a escacs ens fa estar concentrats, estimula la memòria i ens obliga prendre decisions.

diumenge, 20 de novembre del 2022

TREBALLEM EL NOSTRE PROJECTE SOBRE ELS ANIMALS

 TREBALLEM EL NOSTRE PROJECTE SOBRE ELS ANIMALS

Hem iniciat de la millor manera el nostre projecte, a través de l’observació d’un niu d’ocell va sorgir l’interès d’engegar la investigació sobre el regne animal.

Per iniciar, vam parlar a la rotllana sobre què volíem aprendre sobre els animals i va sorgir un munt de coses que volem saber:

Un cop vam apuntar les preguntes que volíem treballar, vam iniciar les investigacions per saber com podien ser els cossos dels animals i vam descobrir que hi havia animals vertebrats i invertebrats. Vam esbrinar quins eren els que formaven part del grup dels vertebrats i quins eren del grup dels invertebrats.


Desprès de treballar sobre la diferencia que hi ha entre els vertebrats i invertebrats, ens vam endinsar en el grup dels vertebrats i amb la ajuda de uns ninots que vam portar a l’aula, vam veure que els podíem classificar i van sorgir els grups d’experts.

Ara cada grup d’experts ha de cercar el màxim d’informació i amb aquesta informació explicarem als companys i companyes sobre el regne animal que ens ha tocat, per aquesta raó és important portar tota la informació que ens sigui possible.


Aquí teniu alguna informació que han aportat els nostres infants:

 


 


Aquí heu pogut tenir un tastet del nostre projecte, per poder continuar amb ell necessitem que les famílies ens ajudeu amb la cerca d’informació sobre: mamífers, aus, rèptils, amfibis i aquàtics.

dimecres, 9 de novembre del 2022

FESTA DE LA TARDOR

 FESTA DE LA TARDOR

Després de molt temps, per fi hem celebrat la castanyada amb els nostres padrins! Per celebrar-ho el dia 27 de novembre al matí, els infants de 2nA i els de 6èA vam fer els nostres panellets conjuntament. Com podeu comprovar amb les fotografies ho vam passar molt bé!

Que bons que ens van sortir! Un cop vam acabar de fer els panellets, vam fer una estona de lectura amb els nostres padrins, després vam esmorzar i fins i tot vam ballar tots junts!

El dia 28 de novembre vam continuar amb la festa, per començar ens vam fer una visita uns personatges ben animats per fer-nos Trick-or-treat! Ens vam donar una bona sorpresa!

Com no podia faltar, vam fer la desfilada de disfresses per dins de l'escola tot visitant les manualitats de tots els alumnes de l'escola.


Vam veure els balls que van fer 1r, 3r i 6è i després vam acabar la festa ballant tots junts!

Que bé que ho vam passar!



Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...