diumenge, 20 de novembre del 2022

TREBALLEM EL NOSTRE PROJECTE SOBRE ELS ANIMALS

 TREBALLEM EL NOSTRE PROJECTE SOBRE ELS ANIMALS

Hem iniciat de la millor manera el nostre projecte, a través de l’observació d’un niu d’ocell va sorgir l’interès d’engegar la investigació sobre el regne animal.

Per iniciar, vam parlar a la rotllana sobre què volíem aprendre sobre els animals i va sorgir un munt de coses que volem saber:

Un cop vam apuntar les preguntes que volíem treballar, vam iniciar les investigacions per saber com podien ser els cossos dels animals i vam descobrir que hi havia animals vertebrats i invertebrats. Vam esbrinar quins eren els que formaven part del grup dels vertebrats i quins eren del grup dels invertebrats.


Desprès de treballar sobre la diferencia que hi ha entre els vertebrats i invertebrats, ens vam endinsar en el grup dels vertebrats i amb la ajuda de uns ninots que vam portar a l’aula, vam veure que els podíem classificar i van sorgir els grups d’experts.

Ara cada grup d’experts ha de cercar el màxim d’informació i amb aquesta informació explicarem als companys i companyes sobre el regne animal que ens ha tocat, per aquesta raó és important portar tota la informació que ens sigui possible.


Aquí teniu alguna informació que han aportat els nostres infants:

 


 


Aquí heu pogut tenir un tastet del nostre projecte, per poder continuar amb ell necessitem que les famílies ens ajudeu amb la cerca d’informació sobre: mamífers, aus, rèptils, amfibis i aquàtics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...