dimecres, 19 d’octubre del 2022

Matí d'hort, aconseguirem germinar alls?

L'HORT DE L'ESCOLA

 L’hort aporta una sèrie d’estratègies gratificants i úniques, ofereix 

un context on els infants aprenen a pensar, a valorar l’esforç, la cooperació 

i les habilitats socials.

L’hort ens permet treballar diferents aspectes dins l'aula amb la llibreta de l'hort: lingüístic, artístic, matemàtic, educació en valors, coneixement del medi… Facilita l’aprenentatge vivencial on els alumnes aprenen fent i manipulant (Les estratègies estan englobades en un marc pràctic, vivencial i manipulatiu).

Els infants han parlat d'alls no per espantar vampirs, ara que s'apropa una festa que els agrada molt, sinó per fer-los germinar. En Darko els ha donat uns materials i ells per petits grups han anat seguint les indicacions i consells per intentar fer tot aquest procés, hauran d'observar cada dia a l'aula si hi ha algun canvi. 
Aquest aprenentatge tan vivencial que sorgeix de l'activitat de l'hort i l'hem constatat alguns dies amb el projecte de les llavors, consolidem aprenentatges i de ben segur veurem canvis significatius i molt més quan els portem per plantar-los a l'hort.

Preparem tot el material i ho preparem per deixar-ho a l'aula on cada dia farem una foto per visualitzar els canvis que es produeixin.


ç



Enllaç amb més fotos*


* (totes les fotos i vídeos han estat realitzats pels infants)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...