dimarts, 23 de novembre del 2021

COMENCEN LES REUNIONS DEL CONSELL D'INFANTS

COMENCEN LES REUNIONS DEL CONSELL D'INFANTS


Fa una setmana es va dur a terme la primera reunió del Consell d'Infants, on les i els representats de cada grup, es fan conscients de les necessitats dels infants de l'escola i aporten les seves propostes de millora. Ser delegat o delegada del grup és una gran responsabilitat, per això hem dedicat temps, esforç i reflexions, a decidir qui serien els o les nostres representants.

Vam començar explicant la funció d'aquest càrrec i reflexionant plegats sobre les habilitats necessàries per ser un bon delegat o una bona delegada. Com ara saber parlar en públic; tenir memòria; saber respectar el torn de paraula; saber escoltar les opinions dels altres; ser responsables, etc. De seguida ens hem posat d'acord en que el delegat o delegada ha de ser una persona que sempre estigui disposat/ada a ajudar als companys i companyes quan ho necessiten. Tot seguit, hem fet un procés d'autoreflexió, valorant si seríem capaços i si ens agradaria tenir aquesta responsabilitat amb el grup, o no. 

Els nens i nenes decidits a fer-ho, han preparat el seu cartell electoral i han defensat la seva candidatura davant dels companys i companyes, explicant els motius pels quals creuen que són un bon candidat o una bona candidata:


   
  

                                                                

Després de deixar passar uns dies com a jornada de reflexió, hem fet les votacions de manera individual i pensant molt bé en el/la candidat/a que millor desenvoluparia aquesta funció. Hem escrit el seu nom en un paperet i l'hem ficat dins l'urna.


          
   

Un cop fetes les votacions, hem fet l'escrutini llegint cada paperet 
entre tots.


I després del recompte, la més votada i el més votat han estat: 

          LA NORA I EL TEO. confiem en vosaltres!


Aquest procés de selecció, ens ha ajudat a tots a reflexionar envers les nostres habilitats, a conèixer-nos una mica més a nosaltres mateixos i a saber veure i valorar les habilitats dels altres.

La Nora i el Teo ja han assistit a la primera reunió com a delegats de 1er A i ens han fet arribar informacions importants d'escola, com ara la necessitat de recollir molt bé el material de pati quan marxem, si no el volem perdre. També ens han informat que, a la reunió, ha sorgit la necessitat de fomentar i millorar la biblioteca de l'escola.

Us anirem informant!
Una abraçada,




 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...