dimarts, 24 d’octubre del 2023

Un petit tastet d'aquests primers dies a l'escola

Benvingudes famílies,
Ja fa més d’un mes que hem iniciat aquesta nova aventura: 3r de Primària!
Hem realitzat moltes activitats de cohesió de grup.. És important que vetllem perquè a l’aula hi hagi un clima agradable que possibiliti que els alumnes se sentin a gust. Aquest ambient serè, afavorirà que els alumnes estiguin més tranquils i que es generin bones relacions amb els companys/es.

D'altra banda, hem començat els racons matemàtics. Dos cops a la setmana fem racons de matemàtiques per tal de treballar de manera manipulativa. Ara mateix tenim cinc racons: un per treballar les operacions bàsiques ( sumes i restes), un per iniciar-nos a les taules de multiplicar ( cigronets i oueres), un per treballar les figures geomètriques tridimensionals ( plastilina i palets de brotxetes), un altre per treballar la descomposició de nombres (segells) i el joc del fantasma per treballar el raonament lògic. Ens ho passem molt bé mentre aprenem!

Pel que fa als racons de llengua tenim cinc propostes: L'apòstrof (ortografia , gramàtica)Mitjançant uns cartonets preparats als infants trien diferents paraules i han de col·locar-hi els articles corresponents. 
Historietes (expressió oral). El realitzen dos alumnes. Cada alumne-a es agafa una imatge d'entre vàries que estan preparades. Quan s'han preparat el seu relat l'han d'explicar al company/a seguint les pautes donades.
Inventem una història de la tardor. A partir d'un material que ens ajuda a planificar, organitzar i ampliar el nostre lèxic. Treballem l'expressió escrita.
I per últim tenim dos jocs de cartes per treballar diferents normes ortogràfiques, un en castellà i un altre en català.

A més a més, hem començat a donar respostes a les curiositats que mostraven un gran grup d'alumnes sobre el tema dels minerals.

Estan sent dies molt intensos, però sobretot divertidíssims! 
Us deixo l'enllaç perquè pugueu veure les imatges dels vostres fills/es 

Propostes primers dies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...