dissabte, 26 de febrer del 2022

CARNESTOLTES

            SETMANA CARNAVALERA        


Dels neguits i la disbauxa 

traiem l'alegria i la companyia. 

Perquè hi ha valors que ens acompanyen,

al llarg de la nostra vida.


Experiències i emocions

que ens omplen el cor,

que La Florida és casa nostra

i l'omplirem de llum i color.





La setmana de Carnestoltes ha acabat. Durant aquests dies hem viscut un munt d'experiències condicionades per les consignes del Sr. Carnestoltes: pentinats divertits, pijama, roba del mateix color i ben elegants... I hem acabat amb la festa grossa tots vestits de cinema d'aventures.


Ens hem adonat que hi ha un munt de pel·lícules catalogades com a cinema d'aventures i un reflex són algunes de les imatges i vídeos que hem pogut recollir.





Desitgem que gaudiu molt amb les imatges, i com sempre...
que tingueu un molt bon cap de setmana!!!

dimecres, 2 de febrer del 2022

TALLER DE LIGHT PAINTING

 

 TALLER DLIGHPAINTING!

La setmana pasada vam fer un taller de Light Painting i, tot i que el nom soni molt enrevessat, va ser un taller de llum molt divertit.

Va venir a veure'ns en Quim, o millor dit, el "Sr. Bombeto" i ens va ensenyar a pintar amb llum! Si, si, amb llum!

Primer de tot, i perquè entenguéssim millor tot el que anàvem a fer, ens va explicar com funciona una càmera de fer fotos i com de semblant és als nostres ulls.

I un cop explicada tota la teoria, vam passar a la pràctica...


i així de bé van quedar les nostres flors! 





Vam apagar les llums i vam fer fotografies de llarga exposició mentre pintàvem amb unes lots de llums de diferents colors.


Podeu adivinar quins dibuixos vam fer?


  
  


Per acabar ens va ensenyar també a fer fotos amb llum però on ens veiéssim també nosaltres! Si mireu les nostres fotos sembla que tinguem súper poders!! 

  
  
  


Serà així com ho fan a les pel·lícules? Aquesta pregunta ens ha donat peu a una conversa molt interessant lligada amb el nostre projecte del cinema i d'aquí han sorgit moltes preguntes més que anirem intentant resoldre.

Finalment, vam plasmar l'experiència viscuda a la nostra llibreta de vida.





Continuem amb el projecte encara més motivats!!









dimarts, 1 de febrer del 2022

FEM UN TALLER DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE ELS POLLS!

                                          APRENEM SOBRE ELS POLLS


El dilluns vam realitzar un taller de conscienciació sobre els polls. Va venir el Dani, l'expert del tema, i ens va proposar muntar un poll enorme perquè el poguéssim observar i conèixer de més a prop.


 


Vam aprendre moltes coses sobre ells: la seva mida, el seu color, com es reprodueixen, com van d'un cap a un altre, què necessiten per viure, si poden viure en altres animals, etc.


      


Vam fer-ho molt dinàmic fent jocs per representar com els polls canvien de cabell i de cap i, finalment, vam aprendre els passos necessaris per eliminar els polls d'una manera molt visual.



                             



Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses!







Aprenem a circular en bicicleta

Taller de trànsit Les i els alumnes de 3r vam realitzar un taller amb la policia municipal de Santa Perpètua, per fer-nos consciència de la ...